Amancio Ortega d’estar per casa

(text publicat a la secció Poca broma del setmanari Directa. 16 de gener)

ImagenAmancio Ortega fa uns amigurumis collonuts. Ara et fa una hello-kitty, ara una funda per USB amb la cara de Piolín. Amancio Ortega s’ha ficat de cap en la moda del ganxet i ara mou les agulles amb destresa i participa a fòrums on discuteix els millors patrons per fer barrets dels Angry Birds o fundes de bicicleta.

Fa uns mesos Amancio Ortega va tenir uns setmanes tontes per una noia d’Inditex. Feia molt que havia perdut mà per seduir ningú, perquè sempre acabava sent massa directe, massa brusc. Amancio Ortega si vol compra dos edificis a la plaça Catalunya, si vol omple de zaras els Camps Elisis de París, però fa molt que no parla amb ningú que li agradi sense cagar-la quan obre la boca. Amancio Ortega es va assabentar que la noia feia ganxet i, capricis de vellesa, es va apuntar a un taller on ella hi anava cada dos per tres. Amancio Ortega va voler caure-li en gràcia la primera tarda que van coincidir allà asseguts i van parlar de mobles reutilitzats i de magdalenes de cirera. Aquella tarda li va demanar amistat al facebook i ella va acceptar. Amancio Ortega va anar feliç al taller de ganxet els dies següents i allò que al principi era només una excusa per arribar a la noia va esdevenir amb l’eufòria amorosa una afició real. Amancio Ortega es va fer devot dels ninos de llana.

Amancio Ortega malgrat tot no va néixer ahir i després de tres, quatres, cinc missatges on proposava a la noia de quedar algun dia per fer un cafè o un te o una llet de soja sense rebre resposta, va obrir els ulls i la hòstia va ser espaterrant. Amancio Ortega va estar dos dies sense sortir de casa. El tercer va decidir que, malgrat tot, els amigurumis seguien amb ell. Amancio Ortega, renovat, avui obrirà una nova marca exclusivament dedicada al do it yourself amb botigues a les principals capitals mundials i centenars de productes fets a casa a preus populars.

One Response to Amancio Ortega d’estar per casa

  1. Daniel says:

    For me, Bill Gates is still the richest man in the world bacuese he has donated billion of dollars to charity each year especially with his Bill & Melinda Gates Foundation. 0

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: